Trei angajați de la Institutul Mamei și Copilului, DEMIȘI, după ce o tânără a avortat în veceul instituției. Alți doi, sancționați cu mustrare aspră

a avortat in wc, expertiza, sanctiuni

În urma anchetei interne pe marginea cazului relatat de pacienta internată la Institutul Mamei și Copilului, care a avortat în veceu, s-au constatat mai multe încălcări din partea angajaților spitalului.

Astfel, în urma analizei s-a constat că între personalul medical și pacient a fost o comunicare defectuoasă, iar tinerei nu i s-a acordat consiliere psihologică. S-a stabilit că tânăra nu trebuia să procure medicamente de la farmacie, or instituția dispunea de preparatele necesare, ceea ce este o încălcare gravă din partea medicului.

Femeia nu a fost monitorizată permanent atunci când i-au fost administrate preparatele medicamentoase, aceasta fiind neglijată de medicul de gardă și de către personal.

Menționăm că, un mesaj anonim a devenit viral pe Facebook în care o femeia descrie prin ce chinuri groaznice ar fi trecut acum două săptămâni, după ce medicii din instituția medicală i-au prescris o naștere provocată artificial.

Tânăra a povestit pentru TV8 cu lux de amănunte cum a fost lăsată acum două săptămâni să avorteze în veceul instituției medicale.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a susținut astăzi o conferința de presă în care a prezenta rezultatele anchetei interne pe marginea cazului relatat de pacienta internată la Institutul Mamei și Copilului, care a acuzat faptul că a avortat singură în veceu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here