10 producători și exportatori de fructe din RM, în căutarea piețelor alternative în România

romania moldova

Zece producători și exportatori de fructe de pe ambele maluri ale Nistrului, membri ai Asociației Producătorilor de Fructe „Moldova Fruct” și Asociației „Dnestrovskii Fruct” participă, în perioada 25-29 octombrie, la târgul internațional pentru industria alimentară Indagra Food & Carnexpo care se desfășoară la București, România.

„Unul dintre obiectivele Asociației Moldova Fruct este identificarea piețelor alternative pentru fructe. În acest sens, considerăm participarea la expozițiile internaționale o oportunitate de promovare a fructelor și de comunicare directă cu potențialii cumpărători. Indagra FooD este locul unde ne întâlnim cu reprezentanții rețelelor mari de comerț din România. Piața românească este una din cele mai importanțe piețe UE pentru produsele proaspete. Vorbim despre o piață cu cerințe înalte de calitate, dar, în același timp, despre o piață care nu necesită cheltuieli foarte mari pentru livrare”, menționează Iurie Fală, directorul executiv al APFM „Moldova Fruct”.

La expoziția din acest an, producătorii de pe ambele maluri propun cumpărătorilor de pe piața română o gamă largă de produse cum ar fi: mere, prune, pere, struguri, fructe uscate, conserve, nuci, țuică din prune, biscuiți, etc.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here